JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Kuukkeli siirtyy loppukevääksi verkkoon

3/26/2020

Kuten oli odotettavissa, koronan vaikutus ulottui myös Kuukkeliin. Olemme yhä terveitä, onneksi, mutta koska Ylläs laittoi ovensa säppiin, ei lehteemme riitä mainostajia. Kädessäsi on siis kevään viimeinen paperinen Kuukkeli.

Kaikesta kurjuudesta huolimatta me lehden toimituksessa olemme sitä mieltä, että tiedon pitää kulkea. Uskomme, että Ylläksen ystävät kaipaavat Ylläksen kuulumisia myös vaikeana aikana.

Teemme siis loikan verkkoon. Kuukkeli.com-sivulle tulee jo tällä viikolla uudistuksia. Otamme käyttöön maksumuurin. Digitilaajilla ja digi+printti-pakettitilaajilla on muutoksenkin jälkeen käytössään kaikki aineisto, jota tuotamme. Printtitilaukset sen sijaan laitamme tauolle ja käynnistämme sitten, kun lehti taas ilmestyy paperisena. Ei siis huolta, tilauskaudet eivät lyhene, ne vain jatkuvat toisesta päästä.

Tämä kevään viimeinen Kuukkeli on nettisivuillamme kaikkien luettavissa digitaalisena näköislehtenä. Näin on helppo tutustua tuotteeseen ennen tilauspäätöstä.

Uusi digitilaus maksaa 39 euroa/vuosi. Jos olet jo printin tilaaja ja haluat liittää tilaukseesi digin, se maksaa 5 euroa.

Jos haluat vaihtaa printtitilauksen kokonaan digiin, teemme vaihdon päittäin, mutta erotusta hinnassa ei siinä tapauksessa hyvitetä.

Toivottavasti pääsemme tekemään seuraavaa printtilehteä kesäkuun alkupuolelle. Vielä emme kuitenkaan uskalla luvata mitään.

Asiakaspalvelun Liisan yhteystiedot löydät alla olevasta tilausmainoksesta.